Додайте товари до списку бажань
Графік роботи:

Будні: 10:00–21:30

Сб- Нд: 10:00–21:30

0
Мій кошик

Гарячі

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою

Суші дуже популярні серед багатьох шанувальників японської кухні, і сьогодні вони не є чимось незвичайним або екзотичним. Сушисти намагаються радувати споживачів і винаходять не тільки нові поєднання смаків, а й пропонують нові технології приготування цієї страви. До таких належать гарячі роли.

Вони є класичною варіацією, під час приготування яких використовується метод термічної обробки. Багато шанувальників японської кухні віддають перевагу саме гарячим ролам, оскільки вони не тільки дуже смачні, а й ситні.

Різновиди

Існує 2 основних підвиди теплих ролів:

  1. Темпурамакі. Процес приготування передбачає обсмажування ролів у клярі з використанням великої кількості олії (клярів існує величезна кількість видів). Для того щоб позбутися надлишків олії, готовий продукт викладають на паперовий рушник. Темпура роли дуже калорійні. У їжу вони вживаються практично одразу після приготування (температура не має бути меншою за +65°С).
  2. Запечені роли. Технологія приготування полягає в запіканні ролів із високою температурою. Роли, запечені в духовці, не такі калорійні. 

Вживати теплі роли рекомендується з традиційними васабі та імбиром. А ось від соєвого соусу краще відмовитися і замінити його на білий. Це дасть змогу повністю розкрити смак страви. Також можна використовувати спайсі-соус, який здатен надати страві легкої гостроти та неперевершеного аромату.

Особливості теплих ролів

Для приготування теплих ролів використовуються ті самі продукти, що й для традиційних холодних. Смажені в клярі темпура-роли з хрусткою скоринкою вдається отримати завдяки використанню спеціального тіста, в яке занурюється кожен рол, після чого він проходить температурну обробку.

Вони можуть бути без норі, але якщо його використовують, то тільки всередині. Часто норі замінюється тістом із рисового борошна (харумакі). До популярних теплих ролів належить ебі темпура, тобто з креветками. Також до популярних варіацій належать запечені роли Філадельфія або Каліфорнія.

Технологія приготування

  1. Тісто (кляр) для приготування темпури складається з яйця, холодної води та борошна, доведених до однорідної консистенції. Щоб її отримати всі продукти повинні мати однакову температуру. Усі компоненти перемішуються не різко, а плавно, що дає змогу надати кляру легкості та ніжності.
  2. Сформований цілий рулет обсмажується в глибокій сковорідці з рисовою або кунжутною олією.
  3. Час приготування не має перевищувати 10 хвилин. Таким чином, вдається зберегти характерні смакові якості.

Технологія приготування може бути й іншою. Готовий рулет нарізають на порційні шматочки, кожен з яких обсмажують. За такого способу приготування на кожному ролі з усіх боків утворюється злегка хрустка золотава скоринка. Завдяки додатковій термічній обробці вдається позбутися небезпечних мікроорганізмів, які можуть перебувати в сирій рибі.

Особливості запечених ролів

Як зрозуміло з назви, запечені роли з крабовими паличками або інші, проходять високотемпературну термічну обробку в духовці. Але навіть при цьому в готовій страві зберігаються всі корисні речовини. Крім духовки роли можуть запікатися і на грилі. За такого способу виходять гриль роли.

Запечені роли можуть бути:

  • з лососем або іншою рибою;
  • з морепродуктами.

Незалежно від застосовуваних інгредієнтів технологія приготування запечених ролів не змінюється. Запікаються суші з сиром зверху та інші види не більше 5-7 хвилин. Роли, що піддаються термічній обробці, не тільки смачні, а й корисні. Вони містять вітаміни та мікроелементи, насолоджуватися запеченими ролами можуть навіть люди, які дотримуються правильного харчування.

Де поїсти смачні гарячі роли

Найсмачніші гарячі та запечені роли в Києві пропонує наш суші-ресторан Arasaka. Ми пропонуємо різноманітне меню гарячих ролів у клярі, сяке харумакі з вугром, з тунцем, з мідіями, з копченим лососем і з сирною шапочкою, іншими видами начинки, які подають із сирним соусом або з іншими соусами.

Великий асортимент гарячих ролів дає змогу вибрати те, що подобається саме вам. Крім традиційних поєднань ми пропонуємо і незвичні поєднання, які гідно оцінять справжні гурмани.

Замовити теплі або запечені роли в паніровці, з морепродуктами або з рибою, можна додому. Крім того, побалувати себе смачними делікатесами можна безпосередньо відвідавши наш ресторан. Для великих компаній ми пропонуємо набори ролів (сети), в яких гармонійно поєднуються роли декількох видів.

Доставка здійснюється на Лівому березі протягом 45 хвилин. Райони, куди доставляються суші, можна уточнити на нашому сайті. При високій якості ціна теплих ролів у нас демократична. Для приготування ролів використовуються тільки натуральні та свіжі продукти.

Вгору