З роками суші стали вважатися однією з найпопулярніших страв, причому багато країн і ресторанів створюють свої власні варіації також робимо і ми доставка суші Арасака . З такою великою кількістю варіантів суші на вибір, може бути досить складно спробувати їх усі. Нижче наведені деякі з найпоширеніших суші, які можна знайти в усьому світі, і які також дуже смачні.

Сашимі

Сашимі - це в основному тонко нарізані скибочки сирих морепродуктів. На перший погляд може здатися, що їх відносно легко приготувати, оскільки це просто нарізані шматочки риби, проте, приготування сашимі оманливо складне. Існує певна техніка, яка полягає в тому, щоб забезпечити ідеальну нарізку морепродуктів, щоб вони були гладкими і танули в роті. Сашимі вважається найчистішим способом насолодитися суші, оскільки це просто сирі морепродукти без будь-яких інших доданих інгредієнтів. Сашимі найкраще смакувати самостійно або з соєвим соусом.

Нігірі

Нігірі - це вид суші, який готується з порції віджатого вручну рису, на який кладеться один шматочок морепродукту. Зіркою шоу з цим видом суші є сирі морепродукти, але рис також відіграє важливу роль, оскільки він додається для доповнення смаку та надання глибини смаку та текстури. Деякі популярні начинки для нігірі - це тунець середньої жирності, відомий як чуторо, жирний тунець, відомий як оторо, унагі, тобто вугор, та ікра.

Макі

Макі - одна з найвідоміших традиційних форм суші. Цей вид суші виготовляється з листів морських водоростей, відомих як норі, на зовнішній стороні. Норі обертається навколо рису для суші та начинки, щоб містити всі ці інгредієнти. Макі суші має численні різновиди, ви можете знайти сирі або приготовані, а також вегетаріанські та веганські. Використовувані інгредієнти також варіюються від мінімальних до більш складних варіантів, таких як додавання смажених креветок разом з деякими соусами для підвищення візуальної привабливості суші.

Урумакі

Урумакі та макі є досить схожими видами суші, що в основному відрізняє ці два суші один від одного - це склад. Урумакі - це суші-рол, який готується навиворіт, де рис згорнутий зовні листом норі, а всередині знаходиться начинка для суші. Як і макі, урумакі вважається традиційною формою суші, а отже, однією з найпопулярніших. Цей вид суші також має безліч різновидів, які припадуть до смаку будь-якому любителю суші.

Темакі

Темакі - це унікальний вид суші, оскільки більшість суші рекомендується їсти за допомогою паличок, але темакі відрізняється тим, що його можна їсти руками. Темакі - це конічний вид суші, де рис та начинка згортаються у форму конуса за допомогою листів норі. Темакі можна налаштувати і вважати креативною формою суші через те, як їх подають, і безліч інгредієнтів, які знаходяться всередині них. Ви можете очікувати отримати темакі в акуратній конусоподібній упаковці, яка або розрізається на тарілці, або вставляється в чашку.